Plotkara Wiek : Damy nie pyta się o wiek. Stan cywilny / Partner : Mój blog, Skarby ♥♥
| Koszykarz z desantu | |
♛ Królowa zasiada na salonach ♥Witajcie na moim blogu, spragnieni plotek czytelnicy. Dobrze wiem, kim jesteście i po co tu jesteście. Mam dla Was garść gorących jak bułeczki nowinek o największych dziwkach, seksowych ciasteczkach, zakazanych związkach i skandalach, o których się dowiem. Informujcie mnie na bieżąco. Chcesz wbić koleżance nóż w plecy? - Pisz do mnie. XOXO Koszykarz z desantu Skład samorządu klasowego 2-3 przedstawia się bardzo intrygująco na ten rok - Satsuki Kaoru #czyktośmapojęciekimjesttadziewczyna oraz Wolfgang Lenzeheuer, nasze koszykarskie ciasteczko no.1, które dumnie powtarza klasę pod okiem Tyrana. Bardzo mnie ciekawi, która ze stron pęknie szybciej - Sensei-nie-wiem-jaki-dziś-dzień, czy nasz chiński Wilczek-Milczek? A tak swoją drogą, jak myślicie, w skali od 1 do 10, jak bardzo Satsuki-chan ugnie się pod natłokiem obowiązków, którymi Wilczek-Milczek się nie zajmie? Piszcie w komentarzach.!
31-08-2015 #ciasteczko #mozart #3-2 #katastrofa #kozłyofiarne #szaremyszynamoimblogu |
| |