|
Autor | Wiadomość |
---|
Gabriel Foks Narodowość : Polsko-Japońska Stan cywilny / Partner : can't do it alone
| |
| |
Allen D. Nayeli Narodowość : British boy. Stan cywilny / Partner : -
| Temat: Re: Wrrr... Pon Lis 02, 2015 5:50 pm | |
| Nazwa: Allen Treść: Możesz, wybaczam. Tylko po 21.00, bo wtedy Kate wychodzi. |
|
| |
| Temat: Re: Wrrr... Pon Lis 02, 2015 6:03 pm | |
| Nazwa: Allen Treść: Tak. Pieniądze. |
|
| |
| Temat: Re: Wrrr... Pon Lis 02, 2015 6:22 pm | |
| Nazwa: Allen Treść: Chyba lepiej, żebym nie pił w czasie pracy. Chyba, że chcesz bazgroły pięciolatka wytatuowane na ciele. Potem mógłbyś nazywać to sztuką nowoczesną. |
|
| |
| Temat: Re: Wrrr... Pon Lis 02, 2015 6:44 pm | |
| Nazwa: Allen Treść: Kto powiedział, że pozwolę ci siedzieć dłużej niż wymaga to moja praca?~ |
|
| |
| Temat: Re: Wrrr... Pon Lis 02, 2015 7:11 pm | |
| Nazwa: Allen Treść: Wsadź sobie te palce. ♥ |
|
| |
Mezamere J. Merollin Wiek : Dwadzieścia cztery lata Znak zodiaku : Sagittarius Zawód : Pisarka, nieoficjanie voice actress Stan cywilny / Partner : Singielka
| Temat: Re: Wrrr... Nie Mar 20, 2016 1:59 pm | |
| Nowa wiadomość od: Mezka Treść wiadomości: W coś ty gówniarzu się znowu wpakował, co? Nie jestem Twoją matką, żeby ci dupe podcierać, jak się gównem ubrudzisz. *trzy kropki* To co się zadziało? |
|
| |
Mezamere J. Merollin Wiek : Dwadzieścia cztery lata Znak zodiaku : Sagittarius Zawód : Pisarka, nieoficjanie voice actress Stan cywilny / Partner : Singielka
| Temat: Re: Wrrr... Nie Mar 20, 2016 2:09 pm | |
| Nowa wiadomość od: Mezka Treść wiadomości: Ciekawe dlaczego pierwszą myślą jaka przychodzi mi do głowy, gdy do mnie napiszesz są właśnie kłopoty? No, nieważne, skoro nie wdepnąłeś w szambo to się raczej powinnam cieszyć. Uh, internat. Ja podziękuję serdecznie za to zbiorowisko zarazków i niewyżytej młodzieży, tfu. |
|
| |
| Temat: Re: Wrrr... Nie Mar 20, 2016 2:18 pm | |
| Nowa wiadomość od: Mezka Treść wiadomości: .......wiesz, że cię lubię? Nie? Ups, sorry not sorry. A teraz na poważnie, takie jedno stare przysłowie mówi: "Na okres najlepsza whisky z colą". Wyczuj tu propozycję. |
|
| |
| Temat: Re: Wrrr... Nie Mar 20, 2016 2:27 pm | |
| Nowa wiadomość od: Mezka Treść wiadomości: Jak ty mnie dobrze znasz, lisie. Kojarzysz ten bar w Kinzoku? Tam gdzie jakiś stary dziad dostał od nas kopa w dupe i tulipana na drogę? Jak skończę nagrywanie o 20 to powinnam się wyrobić i na 20:30 być na miejscu, co ty na to? |
|
| |
| Temat: Re: Wrrr... Nie Mar 20, 2016 2:33 pm | |
| Nowa wiadomość od: Mezka Treść wiadomości: No to jesteśmy umówieni. Tylko nie zapomnij, gówniarzu jeden, bo ja ci nie przypomnę. Wyłączam telefon, bye. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Wrrr... | |
| |
|
| |
|