|
Autor | Wiadomość |
---|
Gabriel Foks Narodowość : Polsko-Japońska Stan cywilny / Partner : can't do it alone
| Temat: Chusteczka na wszystko Sob Lis 14, 2015 12:52 am | |
| Gra polega na tym, że dostajemy cudną chusteczkę, w którą możemy wytrzeć wszystko, czego chcemy się pozbyć, a ona swoimi wspaniałymi chłonnymi właściwościami się tego z nas pozbywa. Kiedy już się wyżyjemy, to przekazujemy chusteczkę dalej. Coś jak piłeczka zgniotka na stres.
Ja pierwszy! *wyciera w chusteczkę swojego nieopisanego wkurwa, łzy, wkurwa i jeszcze raz wkurwa + grypę jako bonus i przekazuje chusteczkę dalej* |
|
| |
Allen D. Nayeli Narodowość : British boy. Stan cywilny / Partner : -
| Temat: Re: Chusteczka na wszystko Sob Lis 14, 2015 12:56 am | |
| <otrzepuje zdegustowany i podaje dalej czystą, bo ma zbyt wyjebane, żeby coś wytrzeć> |
|
| |
Rúrí Sigmardóttir Znak zodiaku : Sagittarius Stan cywilny / Partner : -
| Temat: Re: Chusteczka na wszystko Sob Lis 14, 2015 12:59 am | |
| *wyciera w chusteczkę wyrzuty wobec UE, przez jej nowe cłowe przepisy, bo nie wie, kiedy dostanie paczkę i podaje chusteczkę dalej*
:C |
|
| |
Yvers S. O'Reilly Tytuł : Heavenly Deliquent Wiek : Dwadzieścia dziewięć lat. Zawód : Historyk Kakougan / Wych. Klasy 4 - 2 Stan cywilny / Partner : WOLNY
| Temat: Re: Chusteczka na wszystko Sob Lis 14, 2015 9:51 am | |
| Wycieram w chusteczkę swoje lenistwo, przez które gramoliłem się przed pójściem do kąpieli, a później swój żal o to, że nikt nie chce mi ugotować kolorowego makaronu z warzywami i kurczakiem. Dodam jeszcze, że muszę wytrzeć wspomnienie o tym, że ojciec potajemnie kupił sobie koszulki z Wikingami, takie stylowe - chociaż nie zna ani jednego zespołu rockowego / metalowego / folkowego. Wycieram też żal o to, że muszę myć zęby po każdym posiłku. I smuteczek związany z tym, że mój telewizor nie jest połączony z internetem, a czasem przed snem obejrzałbym kawałek serialu, na który mam w danej chwili ochotę, zamiast patrzeć na telewizyjne głupoty. I podaje dalej. |
|
| |
Laurence White Wiek : Dziewiętnaście lat Narodowość : Obywatel Stanów Zjednoczonych Stan cywilny / Partner : Kawaler
| Temat: Re: Chusteczka na wszystko Nie Lis 15, 2015 1:59 pm | |
| Wycieram swoje łezki i wkurw o to, że mi neta odłączyli. Zabić gnoi. Podaje dalej. |
|
| |
| Temat: Re: Chusteczka na wszystko Nie Lis 15, 2015 4:53 pm | |
| Mogę wytrzeć poniedziałek? Wycieram poniedziałek. Łapcie. |
|
| |
Gość
| Temat: Re: Chusteczka na wszystko Nie Lis 15, 2015 5:32 pm | |
| A ja wycieram swoje lenistwo, bo za cholerę nie chce mi się wstawiać zdjęć w tematy, a wypadałoby, żeby móc spokojnie reklamować forum. I wycieram też posty, za które nie umiem się zabrać. I wszystko, co powinienem robić przez praktyki do szkoły, a czego nie robię. Tak. Podaję dalej. |
|
| |
Gabriel Foks Narodowość : Polsko-Japońska Stan cywilny / Partner : can't do it alone
| Temat: Re: Chusteczka na wszystko Wto Lis 24, 2015 8:08 pm | |
| Wycieram swoje śpiochy, bo dzisiaj prawie zasnąłem na treningu... a wcześniej w kinie - szykują mi się sprawdziany i fajnie by było na nich nie zasnąć. No i w sumie wypadałoby odpisać na resztę sesji, dlatego wycieram też swoje dedlajny. Podaję dalej. |
|
| |
| Temat: Re: Chusteczka na wszystko Pon Gru 07, 2015 6:06 pm | |
| Sugar. Ah, honey, honey. Podaję dalej. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Chusteczka na wszystko | |
| |
|
| |