|
Autor | Wiadomość |
---|
Sandrine A. Kage Narodowość : Francuzka z japońskimi korzeniami. Zawód : Uczennica Kakougan / Klasa 1 - 1 Stan cywilny / Partner : Wolna
| Temat: W co kto gra Nie Mar 13, 2016 3:29 pm | |
| Hejo ludki! Od jakiegoś czasu zastanawiam się kto w co gra. Na pewno się to przyda nie tylko mnie. Możemy się na przykład zmówić i w coś popykać!
Leauge of Legends SukiteChan
Skype ( co z tego, że to nie gra) sukite-chan
Transformice Xdziubekx (konto robione rok temu, więc... xD)
(Post może ulec zmianie) |
|
| |
Mezamere J. Merollin Wiek : Dwadzieścia cztery lata Znak zodiaku : Sagittarius Zawód : Pisarka, nieoficjanie voice actress Stan cywilny / Partner : Singielka
| Temat: Re: W co kto gra Nie Mar 20, 2016 12:16 pm | |
| ♦ Hm, przede wszystkim pykam w Blade & Soul, świetna gra i wciągająca fabuła - polecam. ♦ Nie mam aktualnie na kompie, ale uwielbiam w luj - Tera. Pierwsza gra MMO, w którą kiedykolwiek zagrałam, miłość mego życia ♥ ♦ Tego również nie mam zainstalowanego - ArcheAge. Co tu dużo mówić, skoro nic się nie ogarnia? Fajny przerywnik między BaS i Terą.
Jak ktoś, coś to piszta gdzie chceta. |
|
| |
Laurence White Wiek : Dziewiętnaście lat Narodowość : Obywatel Stanów Zjednoczonych Stan cywilny / Partner : Kawaler
| Temat: Re: W co kto gra Nie Mar 20, 2016 6:07 pm | |
| MEZ TY KOPIARO. Też gram w Blade & Soul xD |
|
| |
Mezamere J. Merollin Wiek : Dwadzieścia cztery lata Znak zodiaku : Sagittarius Zawód : Pisarka, nieoficjanie voice actress Stan cywilny / Partner : Singielka
| Temat: Re: W co kto gra Nie Mar 20, 2016 6:28 pm | |
| LAURENCE, TY CZŁOWIEKU. Kto nie gra? Pff. |
|
| |
Laurence White Wiek : Dziewiętnaście lat Narodowość : Obywatel Stanów Zjednoczonych Stan cywilny / Partner : Kawaler
| Temat: Re: W co kto gra Nie Mar 20, 2016 6:32 pm | |
| Jaki nick masz? I jaki serwer? |
|
| |
| Temat: Re: W co kto gra Nie Mar 20, 2016 6:36 pm | |
| To zależy jaka postać. Wyższy poziom czy niższy? |
|
| |
| Temat: Re: W co kto gra Nie Mar 20, 2016 6:38 pm | |
| A na Windrest jesteś może? |
|
| |
| Temat: Re: W co kto gra Nie Mar 20, 2016 6:41 pm | |
| Hm, powątpiewam. Kojarzę, że jestem na jakimś serwie z "rest" w nazwie.
Edit: Czytanie ze zrozumieniem przydałoby się w końcu opanować, co nie Mere? |
|
| |
| Temat: Re: W co kto gra Nie Mar 20, 2016 6:43 pm | |
| |
|
| |
| Temat: Re: W co kto gra Nie Mar 20, 2016 6:44 pm | |
| Mezamere albo Mezamero - nie jestem do końca pewna które. |
|
| |
| Temat: Re: W co kto gra Nie Mar 20, 2016 6:47 pm | |
| |
|
| |
| Temat: Re: W co kto gra Nie Mar 20, 2016 6:47 pm | |
| Jak mi się zaktualizuje to zaakceptuje xD |
|
| |
Lucius Nero Zawód : Uczeń Kakougan Academy | 2-3 | kelner w Gay Barze Stan cywilny / Partner : Ciastka
| Temat: Re: W co kto gra Wto Mar 22, 2016 5:48 pm | |
| Grałem w Aion, ale pamięć mi tak zajebało, że przez jakieś gówniane aktualizacje nie chciało się włączyć, więc usunąłem XD |
|
| |
| Temat: Re: W co kto gra Pią Mar 25, 2016 7:46 pm | |
| Boże, Aion... Instalowałam pół dnia, pograłam godzinę, odinstalowałam w pięć minut. Nie żeby hejt ani nic, ale jak ludzie mogą w to grać to ja nie wiem ;=; Czy tylko ja zadaje sobie to pytanie? *rozgląda się* |
|
| |
Tsai Zhihao Stan cywilny / Partner : kawaler
| Temat: Re: W co kto gra Pią Mar 25, 2016 8:27 pm | |
| Też nie lubię Aiona. XD Ale pamiętam, jak kilka lat temu wszyscy się jarali grafiką i cusomizacją postaci. Teraz to taka kupa w sumie w porównaniu do nowszych tytułów.
Ja już od dawna nie grałem w żadne mmo (single player rulz), ale jak już gram, to w Latale, TERĘ i Guild Wars 2. Polecam. |
|
| |
| Temat: Re: W co kto gra Pią Mar 25, 2016 8:34 pm | |
| Uh, nie jestem sama. Dziwne jest dla mnie, że nadal są ludzie, którzy się tym jarają. Nie powiem, że nie można jakoś chilloutowo pograć, bo można jak się bardzo chce, ale na dłuższą metę to nie jest jakoś bardzo interesujące. Teraz jak wyszedł Black Desert to już w ogóle nie ma co porównywać xD
Single zawsze na propsie *H5*. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: W co kto gra | |
| |
|
| |
|